Nieuws » Facility For Future event

12-01-2017

http://facilityforfuture.nl/FacilityForFuture/media/fff/Exposant/Deelname/Logo's%20en%20banners/Facility-for-Future-2017_DYNAMICbanner_300x250px_Ontmoetonsop.gif

 

Door de opkomst van nieuwe technologieën zoals smart buildings, connecten office, gebruik van big data en robotisering veranderd de inzet van facility management. Daarnaast vragen steeds veranderende en hogere eisen op het gebied van hospitality, veilig werken, duurzame inzetbaarheid, MVO en workplacebranding, voortdurend om innovatieve oplossingen. Daarom heeft FMN samen met vooraanstaande spelers in het vakgebied en beursorganisatie 2XPO B.V. het initiatief genomen voor het nieuwe event: Facility For Future, een hoogwaardig facilitair evenement van, voor, door en met het vakgebied.

Facility for Future 2017 biedt een vernieuwend inhoudelijk programma in de theaters en aansprekende keynote-speakers van binnen en buiten het werkveld rond de thema's van vandaag en morgen. Daarnaast is er ook een dagelijks topseminar en een laagdrempelige, thematisch ingerichte beursvloer. Er zijn belevingspleinen, diverse exposities op het gebied van innovatie, gebouwbeheer en het productieve kantoor.

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan Facility for Future 2017, dat plaatsvindt van 18 t/m 20 januari a.s. in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en 1931 congrescentrum. Kom naar onze stand, nummer 1.02, en wij demonstreren/presenteren u graag onze nieuwe inovatie op het gebied van groen in uw leefomgeving.

Met de bijgevoegde uitnodigingskaart(en) heeft u gratis toegang. Voor een snelle doorgang kunt u zich met uw unieke kaartnummer voorregistreren op www.facilityforfuture.nl. Bij de ingang ontvangt u de beursplattegrond zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Op www.facilityforfuture.nl vindt u de actuele deelnemerslijst en het volledige programma. Graag zien wij u 18, 19, of 20 januari a.s.

Lezing: Namens de VHG (branchevereniging voor ondernemers in groen) geeft Mark Mieras de lezing ''beetje natuur, grote invloed''. Deze lezing vindt plaats op 19 januari om 15:00 uur in Theater 2.

 

'We love to green-up your world!' 

facebook pinterest insta